Onze mogelijkheden - Vibo Groep Academy

Ga naar de inhoud
Onze mogelijkheden

De bijscholing code95 kent verschillende mogelijkheden. Er zijn modules met e-learning en er zijn modules zonder e-learning, dus volledig klassikaal te volgen.

Modules met e-learning:
 
Kiest voor gemak dan kiest u voor e-learning. Met e-learning bepaal u zelf op welk tijdstip u de nascholing volgt. Er is wel een voorwaarde aan verbonden, u hebt 10 dagen te tijd om de module te volgen.
Hoe u die tijd in deze 10 dagen indeelt bepaalt u helemaal zelf. Als u wilt stoppen dan stopt u, en als u weer verder wilt dan gaat u gewoon verder waar gebleven was.
 
Ons leerplatform houdt zelf de bestede tijdsduur bij.
In een cyclus van 35 uur bijscholing zijn 3 modules met e-learning toegestaan. De resterende 2 modules volgt u klassikaal.

Modules zonder e-learning:
 
We begrijpen als geen ander dat voor sommige chauffeur bijscholing met e-learning geen optie is. Hier kunnen uiteenlopende redenen voor zijn. Bij de Vibo Groep houden we daar natuurlijk rekening mee.
Onze modules zijn allemaal op klassikale wijze te volgen. U bent dat 7 uur per module klassikaal bezig. U dient wel rekening te houden dat de klassikale modules om 08:00 uur beginnen en om 16:00 uur worden afgesloten.

Deze dagen verzorgen wij op werkdagen en op zaterdag, inclusief een lunch, op onze locatie in Rotterdam.
 
ADR-modules:
 
De Vibo Groep heeft bewust gekozen voor klassikale ADR-opleidingen. Het grote voordeel hiervan is, de persoonlijke aandacht die wij u kunnen bieden. ADR is een opleiding waarin nog wel eens zaken in worden aangepast. Deze aanpassingen ontstaan in de meeste gevallen door wijzigingen in de wetgevingen.
 
Onze docenten zijn gespecialiseerd in deze opleidingen. Wij bereiden u op de meest effectieve wijze voor op het examen. Door deze aanpak zijn onze examenresultaten uit bijzonder hoog.
 
Let op:
U mag in een cyclus van 35 uur 1 x dezelfde module vlogen, de andere cursussen mogen niet hetzelfde zijn.
Vibo Groep
't Hoefje 20
4311 EZ BRUINISSE
Tel: 06 - 52 65 09 73
(Bezoek uitsluiten op afspraak)De ruim 35 jaar ervaring in het ontwikkelen en verzorgen van opleidingen, is de kracht achter het succes van de Vibo Groep.
Copyright Vibo Groep Transport Academy
Hier kunt u onze leveringsvoorwaarden en documenten m.b.t. AVG vinden.

Vibo Groep, zonder omwegen, de weg naar succes.


Terug naar de inhoud